Persoonlijke Blogs

Hoi! Wat leuk dat je op de pagina van mijn persoonlijke blogs bent aangekomen. Dit zijn blogs die over mij, de eigenaar van Brato, gaan. Hierin deel ik alle verhalen die betrekking hebben op mij als persoon. Bijvoorbeeld over tegenslagen die ik tegen kom in het dagelijks leven of als ondernemer of bijvoorbeeld het uitblijven van ‘succes’. Maar ook blogs die gaan over jou, over problemen die jij in het dagelijks leven ervaart, over verdriet en over succes. 

Waarom?

‘Waarom schrijf je hier over?’ Ik deel deze ervaringen om jou mee te nemen en te kijken achter de schermen, want ook mijn leven is niet perfect. Daarnaast leer jij mij nu een beetje beter kennen. Blogs die niet over mij gaan schrijf ik, omdat ze jou kunnen helpen met bijvoorbeeld problemen waar je tegenaan loopt.

Waar gaat het over?

De blogs gaan over verschillende onderwerpen. Sommige zullen betrekking hebben op mij, de eigenaar van Brato. Andere blogs zullen gaan over jou, over het ‘leven’ en de tegenslagen die hier bij komen kijken. Over verdriet en bijvoorbeeld over succes.

Vragen

Mocht je vragen hebben kun je altijd reageren onder een post. Je kan mij natuurlijk ook een berichtje sturen op social media of een mail sturen.