Wie zijn wij?

We leven in een wereld waar gedoe aan de orde van de dag is; vrouwen die niet veilig over straat kunnen lopen, mensen die raar worden aangekeken omdat ze zijn wie ze zijn, relaties die uitgaan en mensen die ongelukkig zijn.

Brato is er voor die mensen, voor iedereen die meer positiviteit in zijn of haar leven kan gebruiken.
Brato is er voor jou, om jou te vermaken en om een positieve bijdrage te leveren aan jouw leven. Om jouw leven leuker en gezelliger te maken.
Ik plaats dagelijks originele, aansprekende, grappige, herkenbare en diepgaande teksten op onze socialmediakanalen over uiteenlopende onderwerpen.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn: wees niet bang en stel ze! Dit kan zowel via Instagram als Facebook messenger. Ook kan je altijd een mail sturen naar: info@brato.eu 
 

Zoals je wellicht is opgevallen heeft onze Facebook pagina nog weinig volgers. Jij kan helpen mijn doel te bereiken door berichten van ons te delen en je vrienden/familie aan te moedigen om ons te volgen! Mijn dank zal groot zijn!

Brato Logo zwart versie 19-7-2023 2000xp

Missie

Bij Brato willen wij op een duurzame en eerlijke manier een bijdrage leveren aan een positievere wereld, waarbij we de menselijke kant altijd in het oog houden.

We leven in een wereld waar gedoe aan de orde van de dag is. Brato heeft als doel om dit ‘gedoe’ op een leukere manier te verkopen. Dit doen wij door de waarheid te verkondigen met een korreltje zout.

Visie

Wij willen het leven van mensen leuker en gezelliger maken en daarbij een bijdrage leveren aan een duurzame en eerlijke wereld. Wij leveren hier een bijdrage aan door het plaatsen van inspirerende, grappige, herkenbare en diepgaande teksten op het internet. Hierbij verkopen wij producten die op een duurzame en eerlijke manier zijn ontwikkeld en daarmee aansluiten op onze missie.