Duurzame Zeep – Waar Koop je het?

Iedereen gebruikt het wel, zeep. De een gebruikt het vaker dan de ander en nu waarschijnlijk iets minder dan tijdens corona, maar gebruiken doen we allemaal. En net als bij veel producten die we dagelijks gebruiken, kan het ook bij (hand)zeep geen kwaad om te kijken naar natuurlijke en duurzame zepen. In deze blog vind je alles wat je moet weten over duurzame handzepen. Met als antwoord op de belangrijkste vraag; waar koop je duurzame zeep?


Wat is Natuurlijke Zeep?

Leuk die duurzame en natuurlijke (hand)zeep, maar wat is het nou eigenlijk? Geloof het of niet, maar natuurlijke zeep wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals oliën, boters en etherische oliën. Al deze ingrediënten zijn afkomstig van planten en bieden ook vaak verschillende voordelen voor je huid. Natuurlijke zepen zijn vrij van chemische stoffen en ingrediënten. Dit is beter voor je huid én beter voor de natuur! Dus eigenlijk heb je bij natuurlijke zeep alleen maar winnaars.


Waarom Duurzame Zeep?

We zijn onszelf steeds bewuster geworden van de impact van onze keuzes op de natuur. Dit heeft gezorgd voor een steeds maar groeiende interesse in duurzame producten, zo ook in handzeep. Wanneer je kiest voor duurzame zeep kies je niet alleen voor natuur en milieu, maar ook voor je eigen huid. Zoals ik net al zei, bevat duurzame zeep alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Tip: De duurzaamste zepen zijn vaste zepen. Deze worden verpakt in kartonnen verpakkingen. Dit in tegenstelling tot vloeibare zepen. Deze worden nog vaak verpakt in plastic verpakkingen, maar ook deze verpakkingen worden steeds duurzamer en beter te recyclen.


Waar Koop je Duurzame Zeep?

Hieronder vind je een overzicht van webshops die duurzame (hand)zeep verkopen. Deze lijst blijf ik continue updaten. Tip: sla de link van deze blog ergens op, zodat je dit overzicht makkelijk terug kan vinden.


Natuurlijke Verzorgingsproducten

Ben je helemaal weg van natuurlijke zeep? Bekijk dan ook eens andere duurzame verzorgingsproducten. Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken, of het bestaat. Van duurzame scheerschuim tot deodorant. Tegenwoordig is er overal wel één bedrijf voor te vinden die je verder kan helpen. En je vindt ze allemaal in een overzicht bij Brato. Hoe makkelijk is dat?


Hoi! Een aantal van deze linkjes bevat een Affiliate link. Wanneer je via deze linkjes iets bestelt ontvang ik daarvoor een commissie. Dit kost jou helemaal niks extra’s!
Waarom deze linkjes? Hiermee support je mij om deze website te onderhouden en help je mij op weg naar een eigen duurzaam assortiment. Dus bestel duurzame handzeep bijvoorbeeld bij Blokzeep of Greenjump.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *