Duurzame Wandelkleding Nodig? Shop bij deze 2 Merken

Of je nu een fervent wandelaar bent of gewoon graag in de natuur actief bezig bent, het dragen van bijpassende kleding is een must. En als je toch met jezelf en de natuur bezig bent, kies je dan gelijk voor duurzame merken. Tegenwoordig steeds meer merken die duurzame wandelkleding aanbieden, zoals Life Line en Maier Sports. Deze merken combineren functionaliteit, stijl en duurzaamheid, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van je outdoor avonturen, terwijl je tegelijkertijd een positieve impact hebt op het milieu en de samenleving.

In deze blog vind je 2 duurzame wandelkleding merken zich inzetten voor mens en natuur. De merken heb ik voor het gemak op alfabetische volgorde gezet. Achter elke titel van een merk heb ik vermeld voor wie het geschikt is, zo grijp je niet mis. Succes met het zoeken naar je nieuwe wandelkleding!

1. Life Line (dames & heren)

Life Line is een merk dat duurzame wandelkleding ontwikkelt een verkoopt aan zowel dames als heren. Ze hechten enorm veel waarde aan duurzaamheid. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld alleen maar duurzame materialen zoals gecertificeerd biologisch katoen of gerecycled polyester. Daarnaast zetten ze zich in om bij te dragen aan de Sustainable Development Goals.

2. Maier Sports (dames & heren)

Maier Sports, het Duitse outdoor-specialist uit Zwaben. Een duurzaam wandelkleding merk voor mannen en vrouwen. Door de samenwerking met de Fair Wear Foundation leveren ze hun eigen en belangrijke bijdrage aan het milieu. Zo hebben biologisch afbreekbare en PFC-vrije impregnering ontwikkeld. Hiermee worden nieuwe maatstaven wat betreft duurzame producten.

Je Nieuwe Duurzame Wandelkleding merk Gevonden?

Heb jij je nieuwe favoriete merk voor duurzame wandelkleding gevonden? Of heb je een ander merk? Laat het vooral weten in de reacties! Mocht er een leuk merk tussen zitten, dan zal ik kijken of ik deze toe kan voegen aan dit lijstje!
Tip: deel deze lijst met jezelf, vrienden en familie. Gebruik de onderstaande koppen hiervoor om ze makkelijk te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *