6 Duurzame Vaderdag Cadeau Tips

Ben jij nog op zoek naar een duurzaam Vaderdag cadeau? Het is elk jaar lastig om een cadeau te bedenken. In mei worden eerst de moeders in het zonnetje gezet en een maand later de vaders. In deze blog help ik je graag op weg om wat inspiratie op te doen. Bekijk hier 6 tips voor een duurzaam cadeau waar jij dit jaar vaders mee kan verrassen!


1. Duurzame aanmaakpads – set van 60 stuks

Zondag 19 juni 2022 is het al weer vaderdag. Grote kans dat het dan lekker weer is. Zelf houd ik erg veel van barbecueën en vaak laat ik mijn vader de barbecue aansteken, jij toevallig ook? Verras hem met deze duurzame aanmaakpads die zeer geschikt zijn voor het aansteken van de barbecue. Gemaakt van oliehoudende biomassa, inheems stro en cellulosepapier. Ga je barbecueën op Vaderdag? Dan mogen deze aanmaakpads niet ontbreken, toch?

Prijs: €7,99


Duurzame Barbecue borstel

2. Natuurlijke BBQ-borstel

Ben jij net zo’n held op sokken als ik met het schoonmaken van de barbecue en besteed jij dit ook maar al te graag aan je vader uit? Met deze borstel help je hem toch weer een handje. Met zijn twee-zone borstelkoppen van natuurlijke borstelharen aan de ene en borstelharen van messing aan de andere kant, zijn de grill en grillrooster snel weer schoon. Dat wordt morgen weer de barbecue aan..!

Prijs: €10,95


3. Bierproefspel

Dit bierproefspel is voor de echte bierliefhebber. 8 verschillende speciaalbieren die je zelf mag ontdekken. In de doos zitten proeformulieren, waarmee jij de bieren kunt scoren. Herken jij alle bieren?

Beetje een vreemde eend in de vijver, maar Hema zet zich in de hele keten in voor duurzaamheid.

Prijs: €22,50

Bierproefspel van hema - duurzaamheid voor de hele keten

Biologische koffie

4. Biologische Koffie

Is de vader des huizes een echte koffiedrinker? En vindt hij het lekker om nieuwe smaken te proberen? Bestel dan via de onderstaande knop een van de biologische koffies bij Waschbear. Van ongebrande bonen tot biologische espresso uit het Peruaanse landschap met aroma’s van bittere chocolade en rozijnen.

Prijs: Al vanaf €4,79


5. Vegan wijnen

Is hij geen bier, maar een echte wijnliefhebber? Dan zit je bij Hema helemaal goed. Hema heeft een groot aanbod aan Vegan wijnen. Van Cabernet Sauvignon tot Chardonnay. Daarnaast beschikken deze veganistische wijnen over diverse vegan en duurzame keurmerken. Als dat geen leuke avond wordt..!

Prijs: Al vanaf €2,-

Vegan wijn - duurzaam vaderdag cadeau

Duurzaam Brato Original Unisex drie

6. Duurzaam Brato T-shirt

Al klaar voor de zomer? Niet? Bekijk dan zeker mijn eigen duurzame T-shirt. Geschikt voor alle mannen. Gemaakt van 100% biologisch katoen onder eerlijke arbeidsomstandigheden & verzonden met de meest duurzame postbezorger.

Prijs: €20,95 (beperkte voorraad)


Duurzame bedrijven

Natuurlijk zijn dit niet de enige duurzame Vaderdag cadeaus die er zijn. Ik heb recentelijk een blog geschreven over waar je duurzame producten kan kopen. Hier vind je ook een handig overzicht met duurzame bedrijven.

Duurzame webshops overzicht bijgesneden

Heb jij nog goede suggesties voor een duurzaam Vaderdag cadeau? Laat het in de reacties weten en ik zal ze toevoegen.

Hoi! Ik maak gebruik van een aantal Affiliate Links. Dit kost jou niks extra’s, maar wanneer je via deze linkjes iets bestelt ontvang ik daar een commissie van.
Waarom? Hiermee support je mij om deze website te onderhouden en op weg naar een eigen duurzaam assortiment. Dus bestel bijvoorbeeld iets bij Hema, Big Green Smile of Tweedekansje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *