5 Duurzame Winkels Nieuw bij Brato

Deze 5 duurzame webwinkels vind je vanaf vandaag nieuw op de website. Van duurzame verzorgingsproducten tot biologische wijnen. Voor iedereen zitten hier wel leuke, nieuwe duurzame winkels tussen.

De 5 Nieuwe Winkels bij Brato:


Zo Zero

Zo Zero is een online winkel voor #zeroplastic en #zerowaste producten. Ze zijn geboren uit de ambitie om het gebruik van plastic wegwerpartikelen te verminderen en anderen daarbij te helpen. Ze hebben een groot assortiment aan Duurzame Verzorgingsproducten en Schoonmaak artikelen van verschillende merken.

Zozero logo - Brato

Menstruatiecup

De naam zegt het al, maar menstruatiecup.nl verkoopt menstruatiecups. Een alternatief op de traditionele tampon en maandverband. Deze cups kunnen jaren meegaan, zonder dat je nieuwe hoeft te kopen. De voordelen hier van zijn dat ze milieuvriendelijk zijn en meer comfort bieden dan wegwerpproducten. Daarnaast bespaart het ook een hoop geld in je portemonnee.

Menstruatiecup.nl logo - Brato

Natural Heroes

Natural Heroes is een sociale onderneming opgericht in 2016 met het doel om gezond & duurzaam leven simpel en leuk te maken. Hierbij ligt hun focus op vegan en natuurlijke producten voor uiterlijke verzorging. Zeker het kijken waard.

natural heroes logo - brato

Viavina

Ben jij een wijnliefhebber? Check dan zeker viaVIÑA . Ze willen heerlijke natuurzuivere, biologische wijn voor iedereen beschikbaar maken. Wist je dat slechts 5% van alle wijnen biologisch is? viaVIÑA wil dit in de komende 10 jaar verhogen naar 25%. Ik ben benieuwd of ze dit gaat lukken 🙂

viavina logo - brato

Foodello (België)

In Nederland heeft Foodello inmiddels al een serieuze naamsbekendheid opgebouwd met de verkoop van restproducten. Sinds kort zijn ze ook actief in België. Dus voor alle Belgen; neem een kijkje, bestel je boodschappen voor zeer lage prijzen en help mee om voedselverspilling tegen te gaan.

Foodello logo - brato

Overzicht Duurzame Webshops

Benieuwd waar je nog meer duurzame producten kan kopen? In deze blog vind je een compleet overzicht aan webshops waar jij duurzame producten kan kopen. Om het je gemakkelijker te maken heb ik de webshops in verschillende categorieën gegroepeerd.


Hoi! Een aantal van deze linkjes bevat een Affiliate link. Dit kost jou niks extra’s, maar wanneer je via deze linkjes iets bestelt ontvang ik daar een commissie van.
Waarom deze linkjes? Hiermee support je mij om deze website te onderhouden en help je mij op weg naar een eigen duurzaam assortiment. Dus bestel bijvoorbeeld iets bij Zozero of viaVIÑA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *