Brato Bestaat 2 jaar!!

Het zal je vast niet zijn ontgaan, maar Brato bestaat vandaag (12 november) exact 2 jaar op Instagram. In de afgelopen 2 jaar is Brato gegroeid naar bijna 2900 volgers op Instagram met gemiddeld 200+ likes per post. Ik zou graag iedereen persoonlijk willen bedanken, maar dan ben ik volgend jaar nog bezig, dus bij deze: bedankt! Bedankt voor je support, voor je likes en voor het volgen.

 

Verder heeft Brato ook niet stilgestaan. Je leest dit bericht nu op een website. Een website waar momenteel alleen een duurzaam Brato T-shirt wordt verkocht. En dat is het startschot geweest voor het nieuwe Brato. Trouwens, vandaag geef ik 10% korting op het T-shirt!

Hét Nieuwe Brato

‘Huh!? Gaat Brato veranderen?’ Nee hoor, Brato zal blijven doen wat Brato nu doet, maak je daar maar geen zorgen over. Momenteel ben ik druk bezig met compleet nieuwe content voor op Social Media én een nieuwe website. 
Waarom? Omdat Brato toe is aan een volgende stap. Een stap met meer content voor jou. Op deze nieuwe website zullen blogs komen, meer achtergrond over Brato en kom jij te weten wie ik, de persoon achter Brato ben! Wil jij hier als eerst van op de hoogte worden gesteld? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, die ook nieuw is!

Tien procent verjaardagskorting!

Een nieuwsbrief!?

Jazeker, een nieuwsbrief! Nee, dit is geen spam. Je ontvangt een mailtje wanneer de nieuwe website online staat en daarna maandelijks over de nieuwste blogs en ik deel iets over mezelf.